tisdag 25 maj 2010

Stockholm är vackert




Blandad helg i Stockholm - 25gr varmt eller 12gr regn. Stockholm är i alla fall underbart när det är sommar och sol. Jag var på långpromenad på Djurgården med Yvonn en gammal gymnasiekompis som också bor i stan och hennes cockerspaniel - Saffran. Vi avslutade med ett glas vin på Josefinas - ett av de många uteställen som vuxit upp sedan jag lämnade stan för 10 år sedan. Det har blivit bra mycket större utbud nuförtiden.

Fyllde 47 i helgen dessutom - gillar som bekant inte födelsedagar men med facebook kan man ju inte undvika att få massor med gratulationer eftersom systemet varnar alla vänner. Kul men större festaktivitet blir det inte i vanlig ordning.

Under helgen träffade jag även Roolaid, en bekant från Sao paulo som är i Stockholm för en operation. Vi var ute i Vaxholm där han bor under besöket och sen låg han över hos mig i stan för att besöka Karolinska på Måndagen. Vi får hoppas det går bra.

1 kommentar:

Ernesto sa...

Hej Daniel, todo ben. tuuudo, eu no farlo Sueco mais español si, but better in english, very nice photos, seems to be warmer, not as Acapulco or Rio, but espectacular! regards from the Old Tenochtitlan Mexico, Ernesto